great smile logo

ΑΟΡΑΤΗ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΧΩΡΙΣ ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ!

Ανακάλυψε την μοναδική μέθοδο ορθοδοντικής θεραπείας με αόρατους νάρθηκες… Κλείσε σήμερα ένα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού & μάθε πως θα αποκτήσεις ένα μοναδικό χαμόγελο!

Τι είναι οι αόρατοι ευθυγράμμισης & ποια τα οφέλη

αορατη ορθοδοντικη

Πρόκειται για μηχανισμούς που μπορεί ο ασθενής να βάζει και να βγάζει μόνος του από το στόμα.

Είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να πετυχαίνουν ορθοδοντική ευθυγράμμιση συνδυάζοντας ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα που θα χαρίσει αυτοπεποίθηση κατά την διάρκεια της θεραπείας!

Τα οφέλη σε σχέση με τις παραδοσιακές θεραπείας είναι:

  • Ανώδυνη μέθοδος θεραπείας
  • Αισθητικά κομψοί μηχανισμού που δεν φαίνονται
  • Δυνατότητα αφαίρεσης και χρήσης σε συγκεκριμένες ώρες
  • Εγγυημένο σταθερό μακροχρόνιο αποτέλεσμα
  • Κορυφαία αίσθηση εφαρμογής

Σε ποιους απευθύνεται η θεραπεία

αορατοι ναρθηκες
  • Παιδιά προεφηβικής ηλικίας
  • Εφήβους
  • Νεαρούς Ενήλικες
  • Ενήλικες

Κλείσε σήμερα ένα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού & μάθε πως θα αποκτήσεις ένα μοναδικό χαμόγελο!

Ανακάλυψε την Νο1 μέθοδο ορθοδοντικής χωρίς σιδεράκια!

Invisalign

αορατη ορθοδοντικη

Η τεχνική αυτή (www.invisalign.com), (www.invisalign.gr) εφευρέθηκε στην Αμερική στις αρχές του 2000 και έκτοτε έχει διαδοθεί ευρέως σε όλο τον κόσμο.
Η θεραπεία με τη μέθοδο αυτή γίνεται με τη χρησιμοποίηση εκ μέρους του ασθενούς μιας σειράς αόρατων ναρθήκων που κατασκευάζονται από τη λήψη μέτρων υψηλής ακρίβειας. Τα αρχικά μέτρα (μαζί με το σχέδιο θεραπείας) στέλνονται στα εργαστήρια της Invisalign, όπου ψηφιοποιούνται. Μετά από λίγες μέρες αποστέλλεται ηλεκτρονικά η ηλεκτονική 3D εικόνα των δοντιών, το λεγόμενο ClinCheck, όπου φαίνονται οι μελλοντικες οδοντικές μετακινήσεις. Με τον τρόπο αυτό ο ασθενής γνωρίζει πριν καν ξεκινήσει η θεραπεία ποια θα είναι η τελική θέση των δοντιών του. Από τη στιγμή που η oρθοδοντικός σε συνδυασμο με τον ασθενή συμφωνήσουν στο σχέδιο θεραπείας,ξεκινά η διαδικασία παραγωγής τους. Οι ατομικές μεμβράνες πρέπει να φοριούνται 20-22 ώρες την ημέρα και να αντικαθίστανται κάθε δύο εβδομάδες από τις επόμενες, μέχρις ότου τα δόντια μετακινηθούν στις τελικές τους θέσεις. Ο αριθμός των ναρθήκων που απαιτείται για κάθε ασθενή διαφέρει ανάλογα με τη βαρύτητα του περιστατικού, συνήθως όμως κυμαίνεται από 9-18 για τα ελαφρά περιστατικά και από 18-36 για τα πλήρη περιστατικά.

Κλείσε σήμερα ένα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού & μάθε πως θα αποκτήσεις ένα μοναδικό χαμόγελο!

ορθοδοντικος

H ορθοδοντικός Dr. Αγγελική Νικολοπούλου

Η Αγγελική Νικολοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Τοσίτσειο Αρσάκειο Εκάλης με άριστα και στη συνεχεία εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης(www.auth.gr) απ’ όπου αποφοίτησε πρώτη με βαθμό πτυχίου άριστα (9).

Στη συνέχεια, με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ)και του κοινωφελούς ιδρύματος Αλεξάνδρος Ωνάσης μετέβη στις ΗΠΑ όπου μετεκπαιδεύτηκε στο γνωστικό αντικείμενο της ορθοδοντικής στο New York University/College of Dentistry(www.nyu.edu).

Επίσης απέκτησε Master of Science με θέμα διατριβής τη σταδιακή καρκινογένεση στη στοματική κοιλότητα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Memorial Hospital of New York. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της και λόγω εξαιρετικής επίδοσης βραβεύτηκε με υποτροφία από το Gerondelis Foundation. Επιπρόσθετα, παράλληλα με τις σπουδές της, εργάσθηκε στο ορθοδοντικό ιατρείο του Dr. Lai, αποκτώντας έτσι πρόσθετη κλινική εμπειρία. Μετά την επιστροφή της στην Ελλαδα, διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Χαλάνδρι για την ορθοδοντική θεραπεία παιδιών και ενηλίκων. Με τις σύγχρονες ορθοδοντικές θεραπείες επιτυγχάνουμε το ιδανικότερο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα παρέχοντας πλέον λύσεις για όλες τις ηλικίες.

Ανακάλυψε το GreatSmile! Μια νέα εμπειρία ορθοδοντικής στα Βόρεια Προάστια

Διευθυνση

Λεωφ. Πεντέλης 140, Χαλάνδρι 152 34

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλέφωνο: 21 0689 7111

great smile logo

Κλείσε σήμερα ένα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού & μάθε πως θα αποκτήσεις ένα μοναδικό χαμόγελο!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς.

Powered by Digi Mate